• AUTO. OLDTIMER. MOTOR. CARAVAN. CAMPER. WOONHUIS. INBOEDEL. GLAS. AANSPRAKELIJKHEID. RECHTSBIJSTAND. GEZINSONGEVALLEN. OVERLIJDENSRISICO. UITVAART.

  De kunst van goed verzekeren bewijst zich pas bij een calamiteit. Aves Finance neemt uw wensen en uw gezinssituatie als uitgangspunt. Samen zoeken we naar een oplossing op maat. 

  Wij komen bij u thuis voor vrijblijvend advies. Bel 0546-455707.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • OLDTIMER VERZEKERING

  Dennis Vogel van Aves Finance weet waar hij over praat bij de oldtimer verzekering. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het restauratietraject van de Berlina, die omgebouwd wordt tot een klassieke family car. Bij een oldtimer verzekering moet u goed letten op de leeftijd van de auto en de dekking van de verzekering. Hier zitten forse verschillen in. 

  Bereken premie voor uw oldtimer

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ALLEEN VOOR ECHTE NOODZAKELIJKHEDEN VERZEKERD

Welke verzekeringen heeft u nodig?
Veel te veel Nederlanders zijn dubbel verzekerd. Sommigen hebben zelfs verzekeringen die ze niet nodig hebben. Zonde! Verzeker u alleen tegen die zaken die heel veel financiƫle schade kunnen opleveren. Bij brand wilt u uw huis en inboedel goed verzekerd hebben. Als u een fikse schade heeft aan uw auto, kunnen de bedragen hoog oplopen. Tussen de verzekeraars zijn vaak kleine verschillen in dekking, maar deze kleine verschillen kunnen flinke gevolgen hebben voor het bedrag dat u krijgt uitgekeerd. Kies voor verzekeringen die bij u wensen en gezinssitautie passen. Wij helpen u hierbij.

Pas op voor goedkoop is duurkoop.
Voor een verzekering wilt u niet te veel betalen. Logisch. De belangrijkste voorwaarde van een goedkope verzekering is de dekking: hoeveel verschillende schades worden door een verzekeraar gedekt?  Als u een verzekering heeft die maar in een paar gevallen uikeert, schiet u niets op. Ook al is de verzekering goedkoop, bij schade heeft u toch nog een hele dure verzekering in handen. De meeste kosten moeten dan uit eigen zak komen. Wij snappen dat u dit ook niet wilt. Dus wij kijken naar goed betaalbare verzekeringen met een uitstekende dekking.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag