• HARRY NOWAK KIEST VOOR AVES

    Dennis neemt je de zorgen uit handen, vindt Harry Nowak, directeur Kawon ICT. Inmiddels heeft hij zowel prive als zakelijk alle financiële producten bij Aves Finance lopen. "Prettig is dat hij alles in Jip en Janneke taal uit kan leggen. Hij komt niet met standaardoplossingen en maakt gebruik van al zijn leveranciers. En zo nog meer. Dennis doet alles om voor ons een compleet en persoonlijk pakket samen te stellen. 

    Voor financieel advies ga je gewoon naar Aves Finance. Simpel is dat.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

BEDRIJFSADVIES

Als ondernemer zoekt u naar een financieel adviseur die van aanpakken weet. Uw zakelijke activiteiten vragen immers om een waterdichte verzekeringsportefeuille. En voor uw personeel wilt u natuurlijk de juiste voorzieningen treffen, terwijl u als eigenaar ook uw eigen pensioenvoorziening goed wil regelen.

Wij zijn zelf ondernemers, dus Aves Finance is als geen ander op de hoogte van de verschillende behoeften binnen een onderneming. Met ons als partner kunt u zich concentreren op het managen van uw bedrijf. Wij zijn uw financieel adviseur op de volgende gebieden:

Uw bedrijf
Ons werk begint met een grondige risicoanalyse. In overleg met u bepalen we welke bedrijfsrisico's afgedekt dienen te worden. Continuïteit en zekerheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden waar het gaat om verzekeringen.

Uw team
Uw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Wij adviseren u uitgebreid over de juiste (collectieve) voorzieningen op gebied van ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

U als ondernemer
Een ondernemer dient zijn eigen toekomst veilig te stellen. In het geval van arbeidsongeschiktheid, overlijden, ziekte en pensioen is er door de overheid nagenoeg niets geregeld voor ondernemers. Aves Finance heeft de expertise en de creatieve oplossingen in huis om tot een maatwerkoplossing te komen voor uw situatie.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag