• UW PENSIOEN GOED GEREGELD DOOR AVES

    U stopt met werken. U heeft ineens alle tijd om de dingen te doen die u altijd al heeft willen doen. Op zo'n moment is uw pensioen de belangrijkste peiler voor een zorgeloos leven. Neem eigen initiatief en regel uw pensioen. Aves Finance kan u hierin adviseren.

    Tip: gebruik de levensloopregeling om te sparen voor vervroegde pensionering. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ZORG ZELF VOOR AANVULLEND PENSIOEN

Als u stopt met werken is uw pensioen de belangrijkste pijler voor een zorgeloze toekomst. Zeker nu de overheid de verantwoordelijkheid rond (pré)pensioen steeds meer bij uzelf neerlegt. De praktijk wijst echter uit dat veel mensen hun pensioen vaak onvoldoende geregeld hebben. U weet dat u recht heeft op AOW en wellicht heeft u ook bij uw werkgever een pensioenregeling lopen. Maar weet u ook van welk bedrag u per maand moet rondkomen als u met pensioen bent? Kunt u dan nog de dingen blijven doen die u altijd heeft gedaan? Wij adviseren u daarom goed naar uw pensioen te kijken en nu iets daarvoor te regelen.

Advies
Dennis Vogel, oprichter van Aves Finance, is als één van de weinige financiële dienstverleners in Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk pensioenconstructies. Hij komt bij u thuis voor vrijblijvend pensioenadvies. Er is heel veel mogelijk. Dennis kan ervoor zorgen dat u de keuze voor doorwerken of stoppen in eigen hand houdt. Ook dat u voldoende pensioen heeft om straks ook nog leuke dingen te kunnen doen.
 
Pensioentip: koop een eigen huis
De aankoop van een eigen huis wordt wel eens een extra pensioenpijler genoemd.  Het zit zo: u heeft een eigen huis gekocht. U start vervolgens met het betalen van een aflossingsconstructie op uw hypothecaire lening. Als u uw pensioen leeftijd heeft bereikt, moet uw huis volledig afgelost zijn. Uw huis is dan als het ware uw aanvullende pensioen. U hoeft immers de hypotheek dan niet meer te betalen. Het geld dat daar mee vrijkomt is een welkome aanvulling op uw AOW.

Vraag voor meer tips persoonlijk advies aan!

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag