• RIK ZUURBIER KIEST VOOR AVES

  Net als Dennis Vogel, is Rik Zuurbier fanatiek in de autosport. Hij heeft al aan heel wat auto's gesleuteld. "Ik doe veel restauratieprojecten en op een gegeven moment had ik zes auto's tegelijk met behulp van Aves Finance verzekerd. Ook mijn hypotheek en pensioen zijn door Aves geregeld. Ik kreeg als startende ondernemer bij de bank geen ruimte, maar Dennis heeft het voor mij weten te regelen."

  "Ook mijn pensioen is op maat gesneden. Vraag het aan Dennis en het is direct geregeld. Ik ben zéér blij met zijn hulp en advies."

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • JAN-CHRIS DE KOEIJER KIEST VOOR AVES

  Deze geboren Zeeuw, wonend in Den Bosch ging weer met Alfa's aan de slag toen hij en zijn band Gorefest besloten uit elkaar te gaan. Zijn mooie replica uit de Bertone stal moest goed verzekerd worden. "Ik koos voor Aves omdat het gewoon een super gespecialiseerd bedrijf is. Aves weet als één van de weinigen hoe je een oldtimer moet verzekeren."

  "Ik heb drie jaar aan mijn oldtimer gesleuteld voordat ik de weg op kon. Tussentijds volgden steeds taxaties. Mijn Alfa werd immers steeds meer waard. Juist dan moet je goed verzekerd zijn."

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

EEN GOED GESPREK. ALTIJD PERSOONLIJK ADVIES

In een paar simpele stappen heeft ook u een persoonlijk samengesteld financieel advies.

Dennis Vogel, oprichter van Aves Finance komt bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek over verzekeringspakketten, pensioenoplossingen en uw hypotheekvragen.

Stap 1
Vraag vrijblijvend advies aan door het formulier in te vullen of door te bellen naar 0546-455707.

Stap 2
Er wordt een afspraak met u ingepland. Het oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend. Als u overdag niet kunt, komt Dennis in de avonduren bij u thuis langs. In een oriënterend gesprek wordt nog geen advies gegeven, maar kunt u vragen stellen zodat duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen en wat eventueel de kosten daarvan zijn. 

Stap 3
Na het oriënterende gesprek volgt er een adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek wordt uw huidige en gewenste situatie geïnventariseerd. Wij maken een klantprofiel en bekijken welke maatschappij of bank het beste aansluit bij uw wensen. U ontvangt uiteraard ook meerdere offertes. Ook als u een lastig vraagstuk heeft, kunt u bij ons terecht. Wij bedenken volledige pensioen- en hypotheekconstructies op maat.

Stap 4
Wij nemen u in het gehele proces stap voor stap mee. Zodra u de keuze gemaakt heeft voor een bepaald verzekeringspakket, pensioenvorm of hypotheek, gaan wij alles in gang zetten om uw aanvraag uitstekend af te handelen. Wij zijn er om u te ondersteunen, dus als u wat langer wilt nadenken over uw keuze, is dit heel goed mogelijk. Schroom ook niet om direct te bellen met uw vragen.  

Stap 5
Ons advies gaat door. Wij gaan samen een relatie aan. Dat betekent dat wij u zullen blijven vertegenwoordigen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen en beheren uw financiële zaken. Als wij iets nodig hebben, bellen wij u. U hoeft daar niet zelf aan te denken. 

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag