• PERSOONLIJK ADVIES OVER UW HYPOTHEEK

    Ons advies: laat u bij de keuze van een hypotheek niet alleen leiden door de laagste rente. Een lage rente is belangrijk, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de looptijd van uw hypotheek, uw persoonlijke toekomstplannen en de kosten voor bijbehoorde verzekeringen.

    Heeft u net een nieuw huis gekocht? Of denk u erover om te verbouwen? Heeft u een vakantiewoning op het oog? Schakel Aves Finance in voor uw persoonlijk hypotheekadvies.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

AVES IS ERKEND HYPOTHEEKADVISEUR

Het kiezen van een hypotheekvorm is een belangrijke keuze
Een hypotheek moet aansluiten bij uw levensstijl. Bovendien moet uw hypotheek voldoende flexibel zijn om in te spelen op veranderingen in uw persoonlijke situatie en uw financiële omstandigheden.  Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat u of uw partner tijdelijk zonder werk zit, wilt u de hypotheek zonder problemen kunnen betalen.


Wij vinden het belangrijk om samen met u een hypotheekvorm uit te zoeken die aansluit bij uw wensen en situatie.  Bij deze belangrijke keuze bekijken wij ook andere elementen van uw inkomens- en vermogensplanning. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid- en oudedagsvoorziening en overlijdensrisico. Pas als u tevreden bent over de hypotheekvorm, zoeken wij de bank of verzekeringsmaatschappij die hier optimale invulling aan geeft.

Tip! Als u gaat verhuizen en uw oude hypotheek heeft nog een lange lage rentevasttijd, dan is het bij veel geldverstrekkers mogelijk om deze rente mee te nemen naar uw nieuwe woning. Sommige geldverstrekkers ‘middelen’ de rente, maar dat is in dat geval altijd nog lager dan de nieuwe rente.

Advies
Heeft u een nieuwe woning gekocht, maar uw oude woning nog niet verkocht? Wij adviseren u graag over een financiële oplossing voor de overbruggingsperiode. Gelukkig is de rente over de twee hypotheken voor een bepaalde tijd aftrekbaar.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ADVIES

Vul in en wij nemen contact met u op!

Voornaam
Achternaam
Telefoonr.
E-mail adres
Mijn vraag